Vrpce naše nasušne ili ti otvoren jeste, završen nije!

Kružni tok kod Delta planeta u Banjaluci, od samog početka nikome objašnjiv, i po ozbiljnim studijama opravdanosti – NEOPRAVDAN vuče u svom mračnom, onom podzemnom dijelu brojne kontroverze. Ali nećemo sada o tome. Sada ćemo o svečanim vrpcama. Svih boja i oblika (kad Mile presjeca onda je naravno u žuto-plavoj kombinaciji sa zvjezdicama).

Iako je 18. dana marta ove godine svečano otvoren kružni tok kod Delte još uvijek nije završen. Ovo je inače decembar 2019.godine (za ove SNSD-ovce što čitaju da se orjentišu u vremenu).

Ministar, direktor puteva, premijer, gradonačelnik… Mnogo li je za jedan kružni točić.

Ajde, svi mi ponekad griješimo, ljudi smo, zar ne. Oprostićemo vam blamiranja sa svečanim otvaranjima, ali kako da vam oprostimo što za svaku građevinsku investiciju svojim kumovima po dva puta plaćate našim parama?

Prvo ste platili da se trotoar napravi, koji je propao brže nego Banka Srpske, pa ćete sada platiti i popravljanje istog?

Konsultujući se sa nekoliko stručnjaka iz oblasti psihijatrije došli smo do zaključka da je gospodu uhvatila kriza identiteta, pa su otvorili kružni tok iako nije bila predizborna godina i malo vajde je bilo od takvog otvaranja.

Šta mi je cilj jednoga dana kada budemo u poziciji da odlučujemo: Otvaranje trotoara, šahovskih polja, pa i mostova i kružnih tokova ne treba biti senzacija, već svakodnevna pojava, a zaslugu za monumentalne građevinske poduhvate treba da nose građevinski inženjeri, arhitekte, ali ponajviše radnici koji su u sve te objekte ipak ugradili mnogo svoga znoja i krvi, nažalost nerijetko i živote.

Vrpce naše nasušne, dajte nam danas!

Komentariši