Nisam odbio nikakvo ispitivanje: Sve laži Srne, RTRS-a i ATV-a o navodnom odbijanju poligrafa

Alternativna televizija, kao i njene sestrinske kuće Srna i RTRS, danas su još jednom izašli sa još jednom NOTORNOM LAŽI i stavljanjem po ko zna koji put mete na čelo neistomišljenicima režima u Republici Srpskoj.

Naime, u toku noći nepoznati počinioc (ili više njih) je polupao automobil u dvorištu kuće mog prijatelja i saradnika Draška Stanivukovića.

Ali eto brže bolje, koga drugog nego ATV-a, RTRS-a i Srne sa novim setom laži.

Neimenovani junak, “novinar” Novinske agencije Republike Srpske – Srna saznaje da sam ja odbio poligraf. “Novinaru”, kako si i od koga saznao? Da li sam ikada i igdje pozvan zvanično na poligrafsko ispitivanje, da li postoji dokaz da sam takvo nešto odbio?

Tražim dokaz da sam bilo šta odbio. Spreman sam da idem na 16 poligrafskih ispitivanja, ali me isto tako zanima koliko je ljudi koji su zahvaljujući Stanivukovićevim izjava prethodnih dana imali motiv za izvršenje ovog krivičnog djela saslušano i pozvano na poligrafsko ispitivanje?

Ovdje je stvar jasna: Režimski mediji nastoje kriminalizovati sve one koji ne razmišljaju po načelnima vladajućih struktura.

Takođe, ATV u svojim napisima iznosi podatak da sam ja član grupe “Pravda za Davida”, što je takođe još jedna od izmišljiotina neimenovanog režimskog junaka.

Takođe, pomenuti trovači umova građana su mijenjali svoj tekst, od prvobitnih pisanja da je podatke o poligrafskom ispitivanju dala portparol PU Banjaluka Marija Markanović, do toga da saznaju iz nekakvih njihovih izvora.

Od koga je novinar to saznao kada ne postoji nikakav podatak o takvome nečemu, što je vidljivo i iz ove prepiske sa portparolom Policijske uprave Banja Luka.

Takođe, ne želim da učestvujem u ovakvim perfidnim igrama vladara života i smrti, te ću podnijeti tužbe za klevetu protiv odgovornih lica ovih medijskih kuća kao i protiv N.N. lica koji su ovo režirali iz MUP-a Srpske.

Naime, jedina istina je da sam pozvan sutra na saslušanje što je odjenom nakon medijske hajke odgođeno i prebačeno na Sektor kriminalističke policije.

Ovime se meni stavlja potpuno bolesna i nepotrbna ljaga na ime i prezime, prijateljske veze sa čestitom i časnom porodicom Stanivuković aludirajući da ja ako sam odbio (a nisam) poligrafsko ispitivanje sam automatski kriv za nešto. Dakle, sva dalja istraga će ići u pravcu da se Draško Stanivuković, njegov tim, prijatelji i porodica stave u kontekst kriminalaca, izdajnika, državnih neprijatelja, i još pokoji epitet koji ove javne kuće vole često da upotrijebe.

 

Komentariši