Nije život dostojan čovjeka vješanje štočega u Gospodskoj!

Gradonačelnik @_i_g_r_a kako je sebe na Instagramu prozvao naš gradonačelnik ostaće upamćen kao gradonačelnik koji je Banjaluci donio nevjerovatan boljitak.

Poboljašanje infrastukture, bolje obrazovanje, privreda na koju se ugleda i Njemačka, ekspresno rješavanje najsloženijih kriminalnih djela, policija u službi građana, zaustavljen odlazak radnika svih profila, i to jednom jednostavnom metodom, koju će po svemu sudeći početi primjenjivati mnoge svjetske sile:

Objesite u glavnu ulicu šta god vam padne na pamet!

Ne mora to imati veze sa tradicijom i kulturom, pa ponekad niti sa zdravim razumom, bitno je da nešto građanima visi iznad glave. Ako im konstantno nešto visi iznad glave misliti će i pričati o tome, te paziti da im to isto ne padne na glavu. Time građani ne misle o praznom stomaku, nerasvjetljenim ubistvima i šta će sutra doručkovati.

Nije gradonačelniče naš problem što nam ništa u Gospodskoj ne visi iznad glave. Naš je problem što nam iznad glave zvecka oružje, što živimo u vrlo negativnoj klimi i što ste nas doveli do života na rubu egzistencije, i samo čekamo da nas otjerate poput pasa iz Kerbera.

Pazite gradonačelniče, da vam ne padne koje slovo i obije se o glavu, ako ne prije, ono u oktobru iduće godine.

Komentariši